Kompass

Ny retning - ny giv - nytt liv!

Kompasskursene

Kompasskursene holder kurs vår og høst 2012. Kurssted er Opplæringskontoret for Reiseliv, Restaurant og Matfag i Vestfold, Træleborgodden 10 D, 3112 Tønsberg. (Samme bygg som Biltema)

Kompasskursene

Vestveien 304

3145 TJØME

Slik kontakter du oss:

Telefon: 922 94 554

E-post: post@rentachef.no

Nye kurs 2012! (Kursdato og beskrivelse under bildet!)

”Brytning”. Foto: Gine Engelsgaard

Noe av fasinasjonen ved å stå på Verdens ende og se havets brytning mot de glattskurte svabergene, er at man raskt innser og erkjenner at man som menneske lever et kort liv. Det naturen og miljøet bruker millioner av år på å få til (og det pågår fortsatt!) har vi som mennesker bare 72 små år (gjennomsnittlig levealder) på å oppleve. Bruk de årene til noe positivt!

Se nærmere på bildet og hev blikket til Færder fyr lengst der ute. Når du tror du står ved verdens ende, skal du alltid løfte blikket og se etter den muligheten som faktisk finnes! Det er noe mer å hente, og et liv å leve!

Kurs vår 2012

Kompasskursene ”Sunn fornuft”

Sunn og frisk med gode råvarer. 5 kvelder a 3 timer.

Tirsdager fom 28. februar tom 27. mars. Kr 2 500,-

Inkluderer kokebok, bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”Sunn seniormat”.

Ernæring - variasjon - nye tilberedningsmetoder.

2 kvelder a 3 timer. Mandag 6. februar og 12. februar.

Kr 1 650,- Inkluderer bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”De fire årstidene”.

3 kvelder a 3 timer. Mandag 1. mars - 26. mars.

Kr 2 500,- Inkluderer bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”Påskemat og vin”.

1 kveld a 3 timer. Torsdag 29. mars.

Kr 1 450,- Inkluderer bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”Familiemat”.

Sunn og god hverdagsmat for hele familien.

Mandager 16. april og 23. april. 2 kvelder a 3 timer.

Kr 1 750,- Inkl bespisning og uniform.

 

Kurs høst 2012

 

Kompasskursene ”Sunn fornuft”

Sunn og frisk med gode råvarer. 5 kvelder a 3 timer.

Tirsdager fom 11. september tom 9. oktober. Kr 2 500,-

Inkluderer kokebok, bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”Sunn seniormat”.

Ernæring - variasjon - nye tilberedningsmetoder.

2 kvelder a 3 timer. Tirsdag 6. og 13. november.

Kr 1 650,- Inkluderer bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”Familiemat”.

Sunn og god hverdagsmat for hele familien.

Tirsdag 20. november og 27. november.

2 kvelder a 3 timer. Kr 1 750,- Inkl bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”De fire årstidene”.

3 kvelder a 3 timer. Tirsdag 16 tom 30. oktober.

Kr 2 500,- Inkluderer bespisning og uniform.

 

Kompasskursene ”Tradisjonell julemat”.

Vi lager smakebiter på alle de gode julemiddagene!

Tirsdag 4. desember.

1 kveld a 3 timer. Kr 1 450,- Inkl bespisning og uniform.

 

Minimum 8, maks 14 deltagere pr kurskveld. Kompassgavekort kan benyttes. På kurs som ikke inkluderer kokeboken ”Mat og trivsel i riktig retning” tilbys boken til en fordelaktig pris. Kursleder/ansvarlig er John Tore Frydenlund, forfatter av kokeboken ”Mat og trivsel i riktig retning”, men det kommer også besøk fra det lokale matmiljø og demonstrerer sine kunnskaper.

 

Kompasskursene ”Mesterkokk” (vår 2012)

5 kurskvelder a 3 timer. Du kan velge separate kurskvelder eller alle. Pris pr kurskveld: kr 1 250,- Tilbud alle 5 kurskvelder: kr 3 750,-

Inkluderer kokebok, bespisning og uniform.

 

Onsdag 4. januar: Kraft, saus og suppe.

Fra grunnleggende prinsipper til ferdig saus og suppe.

Onsdag 18. januar: Forretter

En viktig og beskrivende innledning til et godt måltid.

Onsdag 25. januar: Fisk og skalldyr

Valg av råvare, tilberedning samt tilbehør.

Onsdag 1. februar: Kjøtt og grønnsaker

Valg av råvare, koke- og stekemetoder for best resultat.

Onsdag 8. februar: Bakverk og desserter

Fra brød til brødpudding. Klassikere og nyvinninger.

 

Det hele avsluttes med ”Den store mesterkokkprøven” lørdag 11. februar.

Det tilberedes en Grand Menu, dvs 5 retters meny, hvor du får bruk for det du har lært på Mesterkokk-kurset. Kr 965,-

 

For bestilling eller spørsmål vedrørende kursene, vennligst benytt kontaktinfo nedenfor.